Pan Ajaib

 

pan ajaib

 

Kalau anda seorang yang suka mengukus dan suka peralatan dapur yang berbentuk bulat. Pan ajaib ini boleh membantu anda. Yang hebatnya ia juga boleh digunakan untuk mengukus, menumis dan membakar. Tambahan pula ia didatangkan dengan kedua-dua bahagian anda boleh gunakan untuk memasak. Bahagian bawah adalah lebih dalam untuk kegunaan yang lebih banyak dan bahagian atas anda boleh gunakan untuk memanggang atau mengoreng.

 

pan-ajaib-2
Disertakan di dalam set ini adalah piring mengukus dan rak mengukus. Jadi pada satu masa anda boleh buat kukusan secara 2 peringkat. Senang kan? Atas nak kukus kuih bawah boleh kukus pau.

 

pan ajaib-banyak

Yang bestnyer takpayah kak non nak keluarkan kuali nak goreng atau masak. Hanya gunakan bahagian atas pan ajaib yang boleh digunakan sebagai frying pan . Nak goreng sosej nboleh, nak goreng nasi boleh dan bahagian bawah yang lebih luar boleh digunakan untuk memasak, membakar kek dan mengukus lauk dan kuih-muih.

Pan ajaib ini didatangkan dengan set tambahan seperti rak dan piring kukus, getah gantian DVD demo masakan dan resepi pemanggang are ikan.

 

pan ajaib set

 

Memang hebat pan ajaib buat kak-kak dan adik-adik yang suka mengukus dan memasak ya. Kalau anda yang suka set masakan yang bulat tu memang kena sangatlah dengan citarasa anda tu. Anda boleh dapatkan dengan Whastaap Kak Gee ke no 01123300096 dengan kod ” PanAjaib” Insyallah Kak Gee akan jawab sepantasnya..:-)

Add Comment

CommentLuv badge